En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, estetik kapılara en yaraşır fiyatlarla iye yetişmek kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar korkulu durumların sefer göstericisidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne yangın kapısı derece kazançlı ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder artışını getirmektedir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve konulevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılma mesajları allıkıp almadığı kadar görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile alakadar vukuf toplar.

Report this wiki page